Allround specialist voor vastgoedpromotie en architectuurpresentatie

Fotografie / video / multimedia

Uw klanten zijn steeds meer visueel ingesteld weet ze dan ook te verleiden met mooie beelden.

Fotograferen en het maken videoproducties is niets anders dan het vastleggen van emoties, sferen, gebeurtenissen en resultaten; altijd zoeken naar het juiste standpunt, belichting en uitsnede. Met een kritische blik, uiterste precisie, de juiste apparatuur, en vooral veel ervaring. Met onze complete uitrusting met drones, 360graden camera's en enthescoop kunnen we alle mogelijke beelden maken voor elk gewenst doel.
Alle opnamen die gemaakt worden of het nu gaat om foto’s tijdens de uitvoering van uw project, van de gerealiseerde projecten of de omgeving vroeg of laat zult u ze gebruiken en inzetten voor uw bedrijfspromotie. Het laten zien van referentiebeelden van uw projecten is ook een middel om u te presenteren en te laten zien wat u doet en bereikt heeft.
Naast het fotograferen van bestaande projecten is het vastleggen van beelden van een maquette een specialisme binnen Archisign. Zo biedt enthescoopfotografie u de mogelijkheid het project te beleven op ooghoogte. De beelden geven het gevoel dat u al in het project staat. Op deze manier krijgt het model een extra meerwaarde en kan het ook ingezet worden om bijvoorbeeld massa studies van gebouwen te beoordelen.

Digitale communicatie is niet meer weg te denken als het gaat om de presentatie en aanbiedingen voor vastgoed en architectuur; websites, social media en multimedia presentaties. Op basis van goed overleg en een op maat geschreven concept wordt uw presentatie uitgewerkt. Archisign verzorgt het hele traject voor uw project. Ook de nazorg, het onderhoud van uw website, is bij ons in de juiste handen.

LOCATIE

Wethouder den Oudenstraat 7
  5706 ST Helmond

+31(0)492 - 555 237

info@archisign.nl

Wij spreken u graag

Laat het weten en wij komen graag bij u langs. Beter is nog om ons kantoor te bezoeken en letterlijk in de keuken van Archisign te kijken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer +31(0)492-555237.

Disclaimer:
De inhoud van deze site in welke vorm dan ook, mag op geen enkele wijze gebruikt of vermenigvuldigd worden zonder uitdrukkelijke toestemming van Archisign. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van deze webpagina’s of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren.
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met info@archisign.nl.