Allround specialist voor vastgoedpromotie en architectuurpresentatie

Maquettebouw

Maquettes spreken tot ieders verbeelding.

Een maquette geeft direct een realistisch en tastbaar beeld van uw plannen. Naast dat maquettes een perfect presentatiemiddel zijn is de maquette een ideaal communicatiemiddel in elk stadium van het bouwproces. Maquettes spreken tot ieders verbeelding.

Het grote voordeel van een maquette is dat de klant in zijn eigen tempo dat kan zien wat hij wil zien. Schaal, detailniveau en uitvoering van de maquette zijn afhankelijk van de doelstelling. Ook voor professionals bevat de maquette relevante informatie, met name over techniek en esthetiek. Esthetische en ontwerptechnische problemen komen vroegtijdig aan het licht. Maquettes zijn bovendien uitermate geschikt in de verwerking in verdergaande presentaties. Zo worden bij Archisign de maquettes gebruikt in fotopresentaties of videoproducties of verwerkt tot maquette-illustraties. Door aan de maquette een vorm van interactiviteit te koppelen middels verlichting en beelden zijn wij in staat de maquette nog effectiever in te zetten. De multimedia maquette zoals wij dit noemen stelt u in staat de effectiviteit van de maquette te vergroten waardoor de maquette nog beter inzetbaar wordt. Een touch screen waarmee u led verlichting in de maquette kunt aansturen die vervolgens weer beelden presenteren op schermen maken de communicatie rond de maquette tot een zeer interessant middel voor de inrichting van bijvoorbeeld een infocentrum. Jarenlange ervaring in het maken van maquettes voor uiteenlopende projecten voor diverse opdrachtgevers en onze innovatieve werkwijze staan garant voor een gedegen advies en een professioneel en vooral onderscheidend eindproduct.

LOCATIE

Wethouder den Oudenstraat 7
  5706 ST Helmond

+31(0)492 - 555 237

info@archisign.nl

Wij spreken u graag

Laat het weten en wij komen graag bij u langs. Beter is nog om ons kantoor te bezoeken en letterlijk in de keuken van Archisign te kijken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer +31(0)492-555237.

Disclaimer:
De inhoud van deze site in welke vorm dan ook, mag op geen enkele wijze gebruikt of vermenigvuldigd worden zonder uitdrukkelijke toestemming van Archisign. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van deze webpagina’s of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren.
Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met info@archisign.nl.